O nama

O nama

Dr Nela Garčević

Dr Nela Garčević diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, 2006. godine. U okviru profesionalnog usavršavanja, završila je osnovni, srednji i viši nivo edukacija iz oblasti tradicionalne kineske medicine, pri Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta Ujedinjenih nacija, (ECPD Beograd) 2008. godine.

U okviru poslediplomskih studija na Medicinskom fakultetu u Beogradu, 2009., završila je osnovni, srednji i viši nivo edukacija iz oblasti akupunkture i integrativne medicine.

Edukacije iz oblasti ajurvedske medicine, kvantne medicine i pulsne dijagnostike završila je pri Međunarodnom udruženju za promociju i razvoj kvantne medicine, Quanttes u Beogradu, čiji je stručni saradnik. Intenzivno se bavi tradicionalnom kineskom medicinom od 2008. godine. Timu Ordinacije dr Garčević Kruševac, priključila se 2020. godine.

Decenije iskustva


Ordinacija Dr Garčević Kruševac počela je sa radom 2000. godine. Osnivač i rukovodeći lekar je dr Miloš Garčević, specijalista ginekologije i akušerstva. U okviru profesionalnog usavršavanja, 1992. godine edukovao se iz oblasti tradicionalne kineske medicine, završivši osnovni, srednji i viši nivo edukacija, pri Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta Ujedinjenih nacija, u Beogradu (ECPD Beograd). Kontinuirano se bavi akupunkturom od 1992. godine.

Naša misija


Misija naše ordinacije je da Vam vrati osmeh na lice i poboljša kvalitet života.

Dr Miloš Garčević i dr Nela Garčević upisani su u Registar praktičara akupunkture Ministarstva zdravlja Republike Srbije, tj poseduju odgovarajuće licence za bavljenje akupunkturom i tradicionalnom medicinom.